Select Page

“Nog geen half jaar geleden ben ik ingestapt in de roller coaster die Green City Buzz heet en nu ben ik ook nog part-time Winkelstraatmanager van de Reguliersdwarsstraat. Hoe dan?!

Dagelijks houden we ons bij Green City Buzz bezig met duurzaamheid. Vanuit macro- en microperspectief wordt ‘duurzaamheid’ toegepast in onze pilot area Reguliersdwarsstraat. Samen met ondernemers en de BIZ (ondernemersvereniging, red) zijn al meerdere verduurzamingsacties uitgevoerd en hebben we een uitdagende agenda voor 2018 vormgegeven. We werken aan het plaatsen van zonnepanelen, het opzetten van een “Sustainable Inspiration Space” en verminderen van de verkeersbewegingen in de straat van afval- en toeleveranciers. Te gek!

Omdat er veel overlap plaatsvindt met ‘de straat’ combineer ik het werk van Green City Buzz sinds deze maand met de functie van winkelstraatmanager. Als winkelstraatmanager zet ik me in om de straat nóg aantrekkelijker te maken voor ondernemers, bewoners en bezoekers. Daarnaast werk ik aan drie grote evenementen: Koningsdag, PRIDE en Money 2020. Meer informatie over deze giga-evenementen volgt snel!

Persoonlijk vind ik het fantastisch hoe het leven soms kan lopen. Blijf luisteren naar wat op je pad komt en grijp aan wat je aan wilt grijpen!

To be continued. Green love!

Ilse Vis

Ilse Vis

Programmacoördinator